Starogradska 45

Koprivnica

048/622-460

Telefon

auto-klub-koprivnica@kc.t-com.hr

Email Auto-kluba

autoskola@kc-ak.hr

Email Autoškole

AKCIJA “ZAJEDNO ZA MANJE STRADALIH U PROMETU”

IMG_9230

Preventivna akcija “Zajedno za manje stradalih u prometu” u sklopu projekta “Europski dan bez poginulih u prometu” i u sklopu Europskog tjedna mobilnosti

Auto-klub Koprivnica je 19. rujna 2018. godine sudjelovao u akciji “Zajedno za manje stradalih u prometu” zajedno sa Savjetom za sigurnost prometa Koprivničko-križevačke županije, Povjerenstvom za promet grada Koprivnice, Zavodom za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, Županijskom upravom za ceste Koprivničko-križevačke županije, Udrugama osoba s invaliditetom grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije te Crvenim križem Koprivnica.

Tijekom preventivne akcije propagiralo se poželjno ponašanje u cestovnom prometu i ukazivalo na posljedice kršenja prometnih propisa kako od strane vozača motornih vozila, tako i od strane pješaka i vozača bicikala.

Auto-klub Koprivnica je dijelio promotivne materijale i balone te tako razveselio brojne školarce i vrtićarce.

Akcija “Veliko srce za veliki osmijeh” u subotu 22. rujna od 9 sati

U subotu, 22. rujna, od 9 sati ćemo također biti na Zrinskom trgu u sklopu humanitarne akcije “Veliko srce za veliki osmijeh”. Pozivamo sve ljude dobrog srca i dobre volje da dođu i zajedno s nama sudjeluju u akciji u organizaciji Udruge volontera Podravke – Puls.