Starogradska 45

Koprivnica

048/622-460

Telefon

auto-klub-koprivnica@kc.t-com.hr

Email Auto-kluba

autoskola@kc-ak.hr

Email Autoškole

NAJVIŠE RUKOVODSTVO HAK-a U POSJETI AUTO-KLUBU KOPRIVNICA

IMG_1836

U petak 19.07. 2019. godine, Auto-klub Koprivnica posjetio je predsjednik HAK-a, gospodin Slavko Tušek, glavni tajnik Željko Mijatović, zamjenik glavnog tajnika Igor Šiško i Goran Baotić, rukovoditelj sektora podrške poslovanju HAK-a.

U vrlo prisnoj atmosferi i druženju s rukovodstvom Auto-kluba Koprivnica, na čelu s predsjednikom Krešimirom Janachom i tajnikom Borisom Dušićom, predsjednikom Nadzornog odbora i članovima Upravnog odbora, najviše rukovodstvo HAK-a prigodno je upoznato s radom  i trenutnim aktivnostima i stanjem u Auto-klubu Koprivnica, koji je posebno u posljednjih godinu dana zabilježio značajan, nadprosječan rast broja članova i sa 4356 članova (4739 sa mojim prvim članstvom ) došao na visoko sedmo mjesto, od 72 autokluba u sustavu HAK-a. Ta je činjenica posebno zapažena od strane gostiju.

Predsjednik Tušek i glavni tajnik Mijatović na početku susreta, a u višesatnom druženju, više puta je naglašeno zadovoljstvo radom Auto-kluba Koprivnica i njegovom doprinosu ostvarivanja zajedničkih strateških i statutarnih ciljeva u sustavu HAK-a kao nacionalne udruge vozača.
Posebno je istaknut doprinos AK-a Koprivnica u provođenju prometno-preventivnih akcija , od vrtića do srednjih škola i nezaobilaznom sustavu pomoći na cesti, te  predstavnika AK-a u tijelima HAK-a.

Ova posjeta najeminentnijih predstavnika HAK-a u AK-u Koprivnica je izazvala ne skriveno zadovoljstvo i doživljena je kao priznanje radu i djelovanju, od  kompetentne, krovne organizacije i poticaj za nastavak djelovanja.