ODRŽANA SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA I SKUŠTINE AUTO-KLUBA KOPRIVNICA

IMG_0522

U prostorijama Auto-kluba Koprivnica, u  utorak 26.7. 2022. godine u 11 sati održana je sjednica Upravnog odbora Auto-kluba , a po tom, s početkom u 12 sati održana je sjednica Skupštine Auto-kluba. Usvojene  su izmjene i dopune Statuta Auto-kluba, sukladno izmjenama i dopunama Statuta HAK-a od 26. siječnja 2022. godine, prihvaćeno je Izvješće o radu i financijskom poslovanju za prvo polugodište 2022. godine , te donesen Pravilnik o imenovanju počasnih članova Auto-kluba.

Predsjednik Auto-kluba Koprivnica, Krešimir Janach i tajnik Boris Dušić, uvodno su iznijeli potrebu i obvezu usklađenja Statuta Auto-kluba Koprivnica, kao temeljnog autokluba udruženog u HAK, sa izmijenjenim Statutom HAK-a od 26. siječnja 2022.godine.

Predložene izmjene i dopune Statuta Auto-kluba Koprivnica jednoglasno su usvojene.

Tajnik Dušić iznio je izvještaj, odnosno najznačajnije o provedenim aktivnostima i radu Auto-kluba  za prvih šest mjeseci 2022. godine, te izvijestio da se za Auto-klub Koprivnica nastavlja nepovoljna situacija u djelatnosti autoškole zbog nepovoljnih uvjeta na tržištu, a zbog mjera izazvanih pandemijom COVID-19 značajno  otežane su prometno-preventivne aktivnosti Auto-kluba. Tako su izostale mnoge planirane aktivnosti, posebno tradicionalne prometno preventivne akcije:

  • „Vidi i klikni“ u vrtićima,
  • “Sigurno u prometu” za pete razrede osnovnih škola i
  • „Klik odgovornog ponašanja“ za srednje škole.

Za početak školske godine u tijeku su aktivne pripreme za akciju „Sigurno u školu s HAK-om“ kojom se planira obuhvatiti oko 560 učenika prvih razreda.

Uvažavajući sve okolnosti, prihvaćen je Financijski izvještaj i Izvještaj o radu Auto-kluba za prvo polugodište 2022. godine, te stanje u Auto-klubu pozitivnim. S posebnim zadovoljstvom je prihvaćena informacija o stanju u AK-ovoj tvrtci  KO-AK, koja je od posebnog interesa i značaja za članove i uzornu poziciju Auto-kluba u sustavu HAK-a.

Na prijedlog Upravnog odbora Skupština Auto-kluba Koprivnica jednoglasno je donesla Pravilnik za imenovanje Počasnih članova Auto-kluba Koprivnica.

Pravilnik o počasnom članstvu u Auto-klubu Koprivnica

U galeriji možete pogledati fotografije: