Starogradska 45

Koprivnica

048/622-460

Telefon

auto-klub-koprivnica@kc.t-com.hr

Email Auto-kluba

autoskola@kc-ak.hr

Email Autoškole

ODRŽANA SKUPŠTINA AUTO-KLUBA KOPRIVNICA

IMG_9851

U četvrtak, 13. prosinca 2018. godine održana je Skupština Auto-kluba na kojoj su doneseni Program rada i Financijski plan Auto-kluba Koprivnica za 2019. godinu.

Tajnik Boris Dušić izvijestio je o svim važnijim aktivnostima Auto-kluba Koprivnica u 2018. godini, zaključivši da su sve planirane aktivnosti u potpunosti izvršene, po njegovoj ocjeni vrlo uspješno, što je i optimistična podloga za nastavak pozitivnog rada i djelovanja Auto-kluba i u predstojećoj 2019. godini. Izrazio je posebno zadovoljstvo da se na temelju trenutno poznatih financijskih rezultata očekuje i uspješan završetak poslovne 2018. godine. Predsjednik Auto-kluba Koprivnica Krešimir Janach, također ocijenivši rad autokluba u prethodnim godinama, vrlo uspješnim, izvijestio je skupštinu da je Upravni odbor na svojoj zasebnoj sjednici 11. prosinca 2018. godine donio isti zaključak, prigodom donošenja prijedloga Programa rada i Financijskog plana za 2019. godinu.

Nakon kraćeg obrazloženja tajnika Borisa Dušića i prijedloga predsjednika Krešimira Janacha, Skupština Auto-kluba Koprivnica jednoglasno je donijela Program rada Auto-kluba Koprivnica za 2019. godinu i Financijski plan Autokluba Koprivnica za 2019. godinu. Naglasci aktivnosti iz Programa rada: Auto-klub Koprivnica planira u 2019. godini nastaviti aktivnosti i razvijati djelatnosti postojećeg sustava članskih pogodnosti, a posebno kroz usluge u vlastitoj, za to specijaliziranoj tvrtki KO-AK d.o.o. Jačanjem i osposobljavanjem službe članstva planira se približiti članske pogodnosti što većem broju građana s ciljem daljnjeg povećanja broja članova, od sadašnjih 4.650 članova na 5.000 članova u 2019. godini.

Auto-klub Koprivnica već dugi niz godina provodi prometno-preventivne akcije u gradu, županiji i općinama, a u sljedećoj godini će se one provoditi još jačim intenzitetom. Nastavit će s tradicionalnim aktivnostima u sigurnosti cestovnog prometa kroz prometno preventivne programe: „Vidi i klikniza predškolsku dob, „Sigurnosni pojasevi spašavaju životeza srednjoškolce, „Sigurno u školu s HAK-omza prve razrede te provođenje ispita akcije „Sigurno u prometu” za pete razrede osnovnih škola. Uz tajnika, voditelja i instruktora vožnje autoškole, administrativnih djelatnika Auto-kluba, u prometno-preventivnim akcijama sudjelovati će i djelatnici KO-AK-a. Auto-klub Koprivnica će nastaviti koristiti prometne stručnjake za provođenje vrlo važnog cilja, a to je povećanje sigurnosti prometa na cestama kroz edukaciju budućih vozača u autoškoli do sudjelovanja u provođenju prometno-preventivnih akcija.