Starogradska 45

Koprivnica

048/622-460

Telefon

auto-klub-koprivnica@kc.t-com.hr

Email Auto-kluba

autoskola@kc-ak.hr

Email Autoškole

ODRŽANE SJEDNICE NADZORNOG I UPRAVNOG ODBORA AUTO-KLUBA KOPRIVNICA

IMG_2595

RAD AUTO-KLUBA ZA PRVO POLUGODIŠTE 2020. GODINE POZITIVNO OCIJENJEN OD NADZORNOG I UPRAVNOG ODBORA, ČAK VRLO DOBRIM U UVJETIMA VLADANJA KRIZE IZAZVANE PANDEMIJOM VIRUSA COVID-19.

U utorak 28.07.2020. godine održane su sjednice Nadzornog i Upravnog odbora Auto-kluba Koprivnica.
Razmatrano je i usvojeno Financijsko izvješće za period I-VI 2020. i polugodišnje izvješće o radu i aktivnostima Auto-kluba Koprivnica.

 

 

Posebna pozornost data je uvjetima rada ove udruge u izvanrednim uvjetima pandemije virusa COVID-19, koji su znatno utjecali na financijske rezultate i aktivnosti u prvom polugodištu 2020. godine.

 

Usprkos vrlo nepovoljnim uvjetima, ostvarenja prihoda iz redovnih djelatnosti, posebno dvomjesečne zabrane rada autoškole, te zabrane okupljanja, što se odrazilo na nemogućnost ostvarivanja plana prometno edukativnih aktivnosti, stanje u Auto-klubu Koprivnica,  ocijenjeno je stabilnim i izraženo je zadovoljstvo postignutim polugodišnjim  rezultatima.

 

Pozitivnoj ocjeni, naglasio je tajnik AK-a Boris Dušić, uz zaposlenike, njihovu prilagodbu izvanrednim okolnostima, poseban doprinos stabilnosti u autoklubu doprinio je pozitivan rejting u sustavu HAK-a i financijska  potpora, povodom krize izazvane virusom COVID-19.

Neposrednim ulaganjem 50.000,00 kuna u ovoj godini, u radioničku opremu autoklubove tvrtke KO-AK, specijalizirane prije svega za  članske programe, HAK je znatno doprinio porastu standarda autoservisa, a time direktno interesima i potrebama članova, a posredno i prihodima neophodnim za ostvarivanje programa AK-a Koprivnica i sustava HAK-a, istaknuo je tajnik Boris Dušić.

Predsjednik Nadzornog odbora Ivan Petak izvijestio je Upravni odbor o neposredno prije održanom sastanku Nadzornog odbora i  o pozitivnoj ocjeni rada i stanja u AK-u, također naglasivši okolnosti i uvjete u kojima je udruga djelovala u posljednjih šest mjeseci.

Nakon sadržajne rasprave o financijskom poslovanju i aktivnostima AK-a Koprivnica, završno je i predsjednik Krešimir Janach  izrazio zadovoljstvo stanjem u autoklubu, također  naglasivši izvanredne uvjete za rad i djelovanje, izazvane KORONAVIRUSOM.