Starogradska 45

Koprivnica

048/622-460

Telefon

auto-klub-koprivnica@kc.t-com.hr

Email Auto-kluba

autoskola@kc-ak.hr

Email Autoškole

SKUPŠTINA AUTO-KLUBA KOPRIVNICA

skupština2-2018

23.02.2018. ODRŽANA JE SJEDNICA SKUPŠTINE AUTO-KLUBA KOPRIVNICA

70. GODIŠNJICA AUTO-KLUBA KOPRIVNICA ZAKLJUČENA USPJEŠNIM RADOM I FINANCIJSKIM REZULTATOM U 2017. GODINI.

U petak 23. veljače 2018. godine, s početkom u 12,30 sati u Auto-klubu Koprivnica održana je redovna sjednica Skupštine Auto-kluba Koprivnica na kojoj je usvojeno Izvješće o radu i financijsko izvješće za 2017. godinu. Zbog bolesti predsjednika Krešimira Janacha, sjednicom je rukovodio zamjenik predsjednika Davorin Valeš. U uvodnom izlaganju tajnik Boris Dušić posebno je naglasio zadovoljstvo ocjenom rezultata od strane Upravnog odbora, Nadzornog odbora Auto-kluba , neovisnog revizora RSM Croatia, te što je još jedna godina u nizu, jubilarna 70. godina rada i djelovanja ove udruge, uspješno okončana. Dijelovi zaključaka tajnika po izvješćima:

“Prema raspoloživim prihodima solidno investirali”

“Zahvaljujući programu HAK-a znatno ojačali tehničku bazu KO-AK-a, svoju tvrtku s ciljem poboljšanja usluga članovima, te opremili autoškolu ”

“Potrošnja u okviru mogućnosti, uz ostvarenje svih planiranih statutarnih programa”

“Redovito ostvarivanje statutarnih ciljeva i članskih pogodnosti po HAK-ovim standardima”

“Kvalitetno opremljena služba pomoći na cesti i autoservis u vlastitoj tvrtci KO-AK ”

“Značajan rast broja članova (Ukupno 4222, porast 2017.g. 668 članova)”

“18 zaposlenika u AK-u i 3 zaposlenika u KO-AK-u redovito dobivaju plaću”

“Aktivnim djelovanjem sudjelovanje u ostvarivanju strateških programa HAK-a ”

” Želja da 2018. godina bude bar kao prethodna godina ”

Posebno zadovoljstvo, što svojim djelovanjem u prometnoj preventivi na području grada i županije dajemo svoj doprinos u sigurnosti prometa na cestama, masovnim akcijama za djecu i mladež: “Vidi i klikni”

“Sigurno u prometu”

“S HAK-om sigurno u školu”

“Sigurno u prometu”

“Klik odgovornog ponašanja”

 

Zahvala svima na doprinosu i ostvarivanju zadaća i programa AK-a Koprivnica Izvješće ispred Nadzornog odbora podnio je njegov predsjednik Ivan Petak, istaknuvši zadovoljstvo mišljenjem revizora, rezultatima i načinom rada i djelovanja, a posebno financijskog poslovanja AK-a Koprivnica u 2017. godini, posebno pohvalivši zaposlenike, bez kojih sveg toga ne bi bilo. Izvješća su jednoglasno prihvaćena. Sjednici je prisustvovao gospodin Željko Mijatović, glavni tajnik HAK-a i u svom obraćanju, prenio je pozdrave predsjednika HAK-a Slavka Tušeka, koji zbog bolesti nije osobno mogao prisustvovati, a u svoje ime i ime Hrvatskog autokluba istaknuo posebno kvalitetnu suradnju s Auto-klubom Koprivnica i istaknuo njegov doprinos u ostvarivanju zajedničkih statutarnih i strateških ciljeva, prije svega u interesu članova Auto-kluba Koprivnica, a i cijele asocijacije HAK-a.