Starogradska 45

Koprivnica

048/622-460

Telefon

auto-klub-koprivnica@kc.t-com.hr

Email Auto-kluba

autoskola@kc-ak.hr

Email Autoškole

VELIKA NAGRADNA IGRA AUTO-KLUBA KOPRIVNICA- „PRVA, DRUGA, TREĆA – NEK´ TE PRATI SREĆA!“

SLIKA-LETAK

OSVOJITE BESPLATNU AUTOŠKOLU!

Auto-klub Koprivnica se nalazi u Koprivnici, na adresi Starogradska 45, u neposrednoj blizini centra. Samo funkcioniranje Auto-kluba i autoškole se već 74 godine temelji na velikom trudu i radu zaposlenika i vodstva ove udruge, a uz značajan doprinos sigurnosti na cestama, Auto-klub  Koprivnica dao je neizmjeran doprinos sigurnosti u  prometu, edukacijom na desetke tisuća vozača u cestovnom prometu, dokazano stručnim kadrovima u vlastitoj autoškoli.

Upravo dan Auto-kluba Koprivnica, 5. lipnja, povod je , za ovu nagradu igru, a vama prilika osvajanja uz kvalitetnu obuku i značajnog financijskog dobitka.

Kod osposobljavanja kandidata za vozača, prvenstvena želja je obučiti kandidate za sigurne vozače koristeći moderne metode i nastavna umijeća. Auto-klub Koprivnica uz stručne kadrove posjeduje adekvatan prostor i najsuvremenija nastavna sredstva, vježbalište od 8000 m² sa svim potrebnim elementima za stjecanje svih potrebnih vještina upravljanja vozilom. Kroz obuku vožnje, spremno će Vam pomoći predavač i instruktori koji imaju dugogodišnje iskustvo rada s kandidatima.

Ako još nemate vozačku dozvolu, ovo idealna prilika za vas! Upišite se u autoškolu Auto-klub Koprivnica i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri povodom dana Auto-kluba Koprivnica. Svi kandidati upisani za „B“ kategoriju od 1. lipnja 2021. godine do 2. srpnja 2021. godine sudjeluju u velikoj nagradnoj igri i mogu osvojiti jednu od tri nagrade:

 – besplatnu autoškolu,

– besplatni tečaj iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila i

– Optimum model članstva u Auto-klubu Koprivnica sa svim pogodnostima u HAK-u!

Nemojte čekati i postanite i vi dio naše velike obitelji te siguran i sretan sudionik u prometu.

Sve informacije vezane za upis u autoškolu i nagradnu igru možete saznati na brojeve 048-622-460, 099-3146-921 ili osobno na adresi Starogradska 45, 48000 Koprivnica.

Pravila nagradne igre pogledajte na web stranici http://kc-ak.hr/pravila-i-uvjeti-nagradne-igre-prva-druga-treca-nek-te-prati-sreca/ .

*NAPOMENA - fotografije su iz arhive i snimljene su prije svih epidemioloških mjera.