Starogradska 45

Koprivnica

048/622-460

Telefon

auto-klub-koprivnica@kc.t-com.hr

Email Auto-kluba

autoskola@kc-ak.hr

Email Autoškole

PROMETNO-PREVENTIVNA AKCIJA “VIDI I KLIKNI”

IMG_0701

U TIJEKU JE PROVEDBA AKCIJE “VIDI I KLIKNI”  U DJEČJIM VRTIĆIMA KOPRIVNIČKOG KRAJA

Prometno-preventivna akcija „Vidi i klikni“ održava se od 26. do 29. ožujka 2019. godine u gradu Koprivnici, u dvorani Doma mladih i u školskim dvoranama Koprivničkih Bregi, Gole i Drnja. U akciji sudjeluju gradski dječji vrtići „Tratinčica“, „Smiješak“, „Svetog Josipa Koprivnica“, „Igra“ te dječji vrtići „Fijolica“ iz Novigrada Podravskog, „Potočić“ iz Koprivničkih Bregi, „Vrapčić“ iz Drnja, „Lastavica“ iz Peteranca, „Iskrica“ iz Đelekovca, „Potočnica“ iz Sigeca, „Zvončić“ iz Gole, „Leptirić“ iz Ždale te „Bambi“ iz Ždale.

Organizator i nositelj ove HAK-ove akcije je Auto-klub Koprivnica u suradnji s gradskim dječjim vrtićima i gradom Koprivnica te partnerstvom Komunalca u gradu Koprivnici i osiguranju dvorane Doma mladih, a u susjednim općinama u suradnji s vrtićima u pojedinim općinama te najbližim školama zbog provedbe akcije u najbližim školskim dvoranama (Koprivnički Bregi, Gola i Drnje). Akcija je namijenjena djeci predškolskog uzrasta, a u  ovih četiri dana obuhvaćeno je 327 djece, podijeljeno u 12 grupa. Akciju su podržali i posjetili Postaja prometne policije Koprivnica te Koprivničko-križevačka županija.

Cilj akcije je djeci u dobi od 6 i 7 godina, na atraktivan način, kroz svojevrsnu radionicu, ukazati na opasnosti u prometu, nužnost korištenja dječjih sjedalica i sigurnosnog pojasa u automobilu, zaštita djece u prometu, te podizanje prometne kulture od najmlađih dana. Ovi ciljevi su u potpunosti ostvareni i na vrlo zanimljiv i atraktivan način prikazani najmlađim sudionicima u prometu. Program je, kao i svake godine, ocijenjen kao izuzetno koristan u podizanju svijesti o sigurnosti u prometu i prometne kulture od strane odgajateljica i ravnateljica vrtića te samih roditelja.

 Galerija fotografija: