Provedena akcija „Sigurno u prometu“ s vrtićkim skupinama

IMG_3343

U sklopu manifestacije „Proljeće u Koprivnici“ te povodom obilježavanja UN tjedna sigurnosti u prometu, 19. svibnja 2023. godine provedena je akcija „Sigurno u prometu“ sa suradnjom Auto-kluba Koprivnica, Policijskom postajom Koprivnica i Gradom Koprivnica.

Sigurnost cestovnog prometa a samim time i sigurnost svih sudionika u prometu jedna je od temeljnih zadaća Hrvatskog autokluba pa tako i Auto-kluba Koprivnica. Posebna pozornost posvećuje se sigurnosti najmlađih sudionika u prometu, djece predškolske dobi i učenika osnovnih škola.

U petak, 19. svibnja na Zrinskom trgu smo sudjelovali u aktivnosti koja ima za cilj djecu dodatno educirati o sigurnom kretanju u prometu. Naši zaposlenici te zaposlenici Policijske postaje Koprivnica osmislili su poligon za mališane. U akciji su sudjelovali mališani Dječjeg vrtića Svetog Josipa, Dječjeg vrtića Smiješak i Dječjeg vrtića Tratinčica. Djeca su poligon prošla na biciklu ili romobilu. Svi sudionici dobili su prigodne poklone, a posebnim poklonima nagrađeni su oni najbolji.

U galeriji možete pogledati kako nam je bilo.