ODRŽANA SJEDNICA SKUPŠTINE AUTO-KLUBA KOPRIVNICA

IMG_8787

Tajnik Auto-kluba Koprivnica, Boris Dušić, iznio je izvještaj, odnosno najznačajnije o provedenim aktivnostima i radu Auto-kluba u 2021. godini. Na aktivnosti i poslovne rezultate i prošle 2021. godine značajno je utjecala pandemija COVID-19, te su izostale mnoge planirane, tradicionalne aktivnosti i prometno preventivne akcije.

Tajnik Boris Dušić, posebno je upozorio na činjenicu da u prošloj godini u osnovnim školama nisu provedeni niti ispiti za učenike petih razreda za upravljanje biciklom u prometu, a na žalost, prema službenim podacima policije, u porastu je broj ozlijeđene djece, pješaka i biciklista, te mladih vozača u prometu.

Posebno je naglasio aktivnosti u organizacijskim promjenama u vlastitoj tvrtci

KO-AK, te zadržavanjem AK-a Koprivnica sa 4951 članom na respektabilnom sedmom mjestu, od 71 udruženog autokluba u sustavu HAK-a.

Sve navedeno rezultiralo je vrlo dobrim statusom u sustavu HAK-a, unutar deset najvećih autoklubova, sa preko 45% učlanjenih vlasnika vozila po evidenciji tehničkih pregleda, dok je, za usporedbu, taj prosjek u HAK-u oko 10%.

Predsjednik Janach je izvijestio Skupštinu da su Izvještaj o radu i Financijski izvještaj, uzevši u obzire uvjete rada i djelovanja, pozitivno ocijenili i usvojili Upravni odbor i Nadzorni odbor AK-a Koprivnica.

Predsjednik Nadzornog odbora, Ivan Petak u svom obraćanju Skupštini izvijestio je da je Nadzorni odbor u 2021. godini održao dvije sjednice, a predsjednik  Nadzornog  odbora je redovito prisustvovao sjednicama Upravnog odbora, te konstatirao da Nadzorni odbor nije uočio nepravilnosti u radu Auto-kluba, a ta ocjena  je donesena  na temelju svih dostavljenih izvješća tijekom 2021. godine i pregleda financijske dokumentacije i primjene Statuta

Auto-kluba Koprivnica.

 Skupština Auto-kluba Koprivnica jednoglasno je prihvatila:

 – Izvještaj o radu Auto-kluba Koprivnica za 2021. godinu,

– Financijski izvještaj Auto-kluba Koprivnica za 2021. godinu i

– Izvještaj Nadzornog odbora Auto-kluba Koprivnica za 2021. godinu.

Klikom na fotografije, možete pogledati galeriju: