ODRŽANA SJEDNICA SKUPŠTINE AUTO-KLUBA KOPRIVNICA

IMG_6665

U petak, 23. veljače 2024. godine, u 12 sati, održana je Skupština Auto-kluba na kojoj su usvojena Izvješća o radu i financijskom poslovanju, te radu Nadzornog odbora i Suda časti Auto-kluba Koprivnica za 2023. godinu.

O svim važnijim aktivnostima i financijskom poslovanju Auto-kluba Koprivnica u 2023. godini izvijestio je tajnik Boris Dušić, istaknuvši da su sve planirane aktivnosti izvršene i to vrlo uspješno, što je optimistična podloga za nastavak pozitivnog rada i djelovanja Auto-kluba Koprivnica i u tekućoj 2024. godini.

Aktivnosti koje su ostvarene u 2023. godini u sklopu prometno-preventivnih akcija Auto-kluba Koprivnica su:

  • „Sigurno u školu s HAK-om“ za prve razrede osnovnih škola (u suradnji s partnerom Policijskom upravom Koprivničko-križevačke županije )
  • „Vidi i klikni!“ za predškolsku djecu u dječjim vrtićima na području djelovanja Auto-kluba Koprivnica
  • Klik – navika odgovornog ponašanja za učenike završnih razreda Srednje škole Koprivnica, Obrtničke škole Koprivnica te Gimnazije „Fran Galović“ Koprivnica
  • „Sigurno u prometu“ – održani su ispiti za bicikliste petih razreda osnovnih škola

U prvim razredima je ukupno obuhvaćeno 437 učenika, u dječjim vrtićima je ukupno obuhvaćeno 402 djece, u petim i šestim razredima je ukupno pristupilo 324 učenika ispitu iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila, a akcija Klik – navika odgovornog ponašanja obuhvatila je sveukupno 553 učenika.

Predsjednik Auto-kluba Koprivnica Krešimir Janach, izvijestio je Skupštinu da je Upravni odbor na svojoj sjednici koja se također održala 23. veljače 2024. godine s početkom u 11:00 sati, prihvatio Izvještaj o radu i Financijski izvještaj za 2023. godinu.

Skupština Auto-kluba Koprivnica, sukladno statutu, jednoglasno je prihvatila:

– Izvještaj o radu Auto-kluba Koprivnica za 2023. godinu,

– Financijski izvještaj Autokluba Koprivnica za 2023. godinu i

– Izvještaj Nadzornog odbora Auto-kluba Koprivnica za 2023. godinu.

– Izvještaj Suda časti Auto-kluba Koprivnica za 2023. godinu

Predsjednik gospodin Janach je izvijestio o ostavci, iz osobnih razloga, gospodina Ivana Pala na sve funkcije u Auto-klubu Koprivnica, te prestanku članstva Borisa Dušića u Upravnom odboru AK-a izmjenama Statuta HAK-a i AK-a Koprivnica, te predložio izbor novih članova do isteka tekućeg mandata Upravnog odbora do 2025. godine. 

Skupština Auto-kluba Koprivnica takođerje  jednoglasno izabrala u Upravni odbor AK-a Koprivnica Slavka Frankola  i Vladu Šisla iz Koprivnice, te Zdravka Cvelbera iz Jagnjedovca za člana Suda časti AK-a Koprivnica, umjesto gospodina Vlade Šisla , dosadašnjeg člana tog tijela.